Лятото е идеалното време, когато учениците могат да съчетаят приятното с полезното, а именно изучаването на чужд език на място в страната, където той се говори. Ваканционното настроение, срещите с много връстници от цял свят, откриването на нови места и култури, езиковият курс с преподаватели носители на езика, караоке вечери, плаж, спорт, барбекю …. всичко това, а и не само….

Летни езикови лагери

И тази година езикова школа АКЦЕНТ ще Ви съдейства бързо и качествено при избора на най-добрия лагер за детето Ви.  Ето накратко дестинациите за езикови лагери, които предлагаме за юли и август:

Английски език

Малта – топ дестинацията за изучаване на английски език, комбинираща перфектно език, море, плаж и изгодни цени. Училището в Малта предлага 2 варианта за настаняване – в затворен хотелски комплекс с 24-часов надзор, и в семейство.

Оксфорд и Кеймбридж – престижни дестинации, с многогодишни традиции и опит. Ежедневни извънкласни занимания. Настаняването може да бъде в общежития или в семейства.

Немски език

Берлин и  Мюнхен– в зависимост от възрастта и интересите на децата се предлагат различни лагери – водни спортове, планински приключения и други. Настаняването е в общежития с отлични условия.

Виена – австрийската столица е чудесен избор, училището се намира в централната част, настаняването е в общежития с 24-часов надзор. След часовете по немски са планирани културни визити, футбол, плажен волейбол, арт ателиета, филми, караоке.

Испански език

Аликанте – отлична локация, комбинираща изучаването на испански с море и плаж. Настаняването е в семейства. Децата прекарват следобедите заедно с испански ученици, което е допълнителен плюс при усъвършенстването на езика.

Италиански език

Орбетело – малкото и спокойно градче в Тоскана, на брега на морето и на 140 км от Рим, прави Орбетело отлично място за изучаване на италиански. Настаняването е в семейства. Ежедневни занимания – плаж, екскурзии, спортни дейности.

 

Френски език

Париж – езиков лагер с настаняване в общежитие с 24-часов надзор, богата извънкласна програма – посещения на основните забележителности, басейн, спорт, диско-вечери,  театър.

Като родители знаем, че има много въпроси и неща, които Ви вълнуват и притесняват. Ще се радваме да им отговорим и заедно да изберем най-добрата езикова ваканция за Вашето дете. За подробна информация, запитвания за цени, дати и условия, Ви очакваме на info@accentschool.net, и на тел. 02 983 4228 и 0888 59 1605.

Езикова школа АКЦЕНТ – Вашият надежден езиков партньор

 

Летни езикови лагери за ученици

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *