Английски и немски за ученици

Стартира записването за целогодишните курсове по английски и немски език за ученици  в Езикова школа “Акцент” през 2014/2015 година

globe

Защо детето ви да учи чужд език

Курсовете по английски и немски за деца са чудесна възможност за усвояването на двата най-търсени чужди езика още от ранна възраст, изграждат речников запас, познания по граматичните категории и създават изключително ценни умения за слушане, четене, писане и говорене. Особено важно е всичко това да става при изграждане на желания, мотивация и положително отношение в детето към ученето на новия език!

Нашата методика

Преподавателите ни са усмихнати и висококвалифицирани, имат значителен опит в работа с деца и ще превърнат обучението по английски и немски език в приятен и забавен процес. Работим в малки групи до 8 ученици, което е една от основните предпоставки за голямата успеваемост и желанието, с което идват децата в часовете. Детските курсове в Езикова школа АКЦЕНТ се провеждат по иновативна, високоефективна  методика на обучение, включваща:

Учебниците

Учебните системи,  с които работим, са съвременни, увлекателни и забавни, съобразени са с интересите и предпочитанията на децата и са продукт на най-реномираните английски и немски издателства /Oxford, Cambridge, Hueber/.

happy kids

 Допълнителни предимства на обучението при нас

Отстъпки

Езикова школа АКЦЕНТ предлага следните видове отстъпки при записване в нашите курсове за ученици:

Посочените отстъпки не се натрупват и важат за всички курсисти, отговарящи на посочените критерии.

Начало на учебната година – 11 октомври 2014

Групите стартират при минимум 4 записани и са с големина от 4-8 ученици.

Гаранции

Езикова школа АКЦЕНТ гарантира, че вашите деца ще получат висококачествено, ефективно обучение, съобразено в максимална степен с тяхното начално ниво, спецификите на всеки един курсист и учебната програма. Резултатът от обучението ще бъде знания, интерес и желание да се учи съответния чужд език, както и по-висок успех в училище.

Програма курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 

en_textbooks1

Програма курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Програма курсове по НЕМСКИ ЕЗИК 

de_textbooks

Програма курсове по НЕМСКИ ЕЗИК

За повече информация и записване в безплатните демонстрационни часове и преговорните уроци, моля свържете се с нас на тел. 02 983 4228, 0888 59 16 05 или на email: info@accentschool.net.

By foster on 31.08.2014 · Posted in Курсове, Новини

Be the first to post a comment.