Логично продължение след едно или няколко завършени нива се явяват езиковите курсове в чужбина. Езикова школа АКЦЕНТ е представител на езикови училища в Лондон, Малта, Флоренция, Париж, Берлин и Мадрид. В тях можете да усъвършенствате езиковите си познания, да подобрите комуникативните си умения,да се запознаете на място с езика и културата на съответната страна, както и да намерите много нови приятели от цял свят.

В зависимост от вашия бюджет и свободно време, можете да избирате езиков курс с продължителност от 1 до 48 седмици, с различна интензивност – стандартен /занятията са до обяд/ или интензивен /до 16 ч./ Училищата предлагат няколко варианта за настаняване, като най-предпочитаният е в приемно семейство.

Английски в Лондон

Предлагаме ви да посетите училище Rose of York –  създадено е през 1989 г., намира се в центъра на Лондон и разполога с едни от най-добрите преподаватели в града.

Rose of York предлага курсове за възрастни по общ английски, бизнес английски, подготовка за международни изпити, както и индивидуално обучение.

Вариантите за настаняване са в английско семейство, студентско общежитие, хостел или хотел.

Английски в Малта

AM Language Studio е едно от първите езикови училища в Малта, притежава ISO 9001, както и лиценз от Министерството на образованието в страната.

Малта
Малта

Училището има два центъра – за възрастни и за тийнейджъри.

Курсове за възрастни:

–         общ английски

–         бизнес английски

–         специализиран английски /медицина, право, туризъм/

–         подготовка за изпитите на Cambridge – FCE, CAE, CPE

–         подготовка за IELTS, TOEFL, TOLES, WEFT

–         за курсисти над 50 години

–         комбинирани курсове със спорт: английски и гмуркане, английски и сърф

Курсове за тийнейджъри

–         Великденски и летни програми – всички нива

Настаняване:

–         в приемни малтийски семейства – със закуска и вечеря

–         в общ апартамент с други курсисти и ползване на кухня

–         в хотели

Италиански във Флоренция

Istituto Il David е училище за италиански език и култура. Създадено е през 1983 г. и се намира в историческия център на Флоренция. Работи целогодишно и предлага курсове по италиански за възрастни в 6 нива, с интензивност от 2, 4 или 6 учебни часа дневно.

Учебните часове са 55 минути. Всеки учебен блок се води от различен преподавател. Това дава възможност на учениците да чуват различни говори.

Училището предлага също така курсове подготовка за CILS, курсове за превод, бизнес италиански, готварство, мода, история на изкуството.

Настаняването е в италиански семейства, в общ апартамент с други курсисти, или в хотел.

Немски в Берлин

GLS Berlin е единственото училище в Германия със собствена база за настаняване през цялата година: кампус с 5 сгради, 9 декара градина, 40 класни стаи, 2 къщи за гости с 50 апартамент-студиа, кафетериа /8-16 ч./ и ресторант /11-24 ч./, кафе-градина, зала с тв екран, книжарница, безплатен безжичен интернет.

През 2008 GLS Berlin бе избрано за “Най-доброто езиково училище в Германия” от над 60 специалисти в сферата на чуждоезиковото обучение.

Курсове за възрастни:

–         стандартни и интензивни

–         бизнес немски

–         специализиран немски за юристи, журналисти, преподаватели

–         подготовка за изпити

Летни езикови лагери за ученици от 12-17 години

Работни стажове /неплатени/ в Германия – с продължителност 6, 8 или 12 седмици след завършен езиков курс в Берлин /ниво В1/ в следните области:

– администрация, реклама, архитектура, консултантска дейност, културни институции, екология, графичен дизайн, право, НПО, маркетинг, IT,  PR, туризъм.

Езикови курсове в Европа
Tagged on:             

One thought on “Езикови курсове в Европа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *