Вече почти десет години организираме разнообразни езикови ваканции и езикови курсове в чужбина. Работим със седем страни в Европа – това са Англия, Германия, Франция, Испания, Италия, Малта, Австрия. Отделно от тях предлагаме възможност за езикови курсове и в САЩ, Канада и Австралия.

Въпреки многото клиенти, многото изисквания и различните предпочитания обаче винаги се намира нещо, което откровено да ни изненада … а и разсмее.

Alikante2

Както например миналата година семейство поиска да му организираме езикова ваканция в Испания – в Аликанте, при доста необичайни условия. Курсът за възрастните си беше стандартен, курсът за детето беше комбинация от индивидуално обучение и детска група, но настаняването направо ни събра очите. Семейството поиска да ги настаним в каравана!!! Даже нямаше как да попитаме партньорите ни в Испания за това. За капак, заявката беше точно около 1 април!!!

caravan4 caravana1

Отне ни почти 3 седмици да убедим семейството, че е по-добре да изберат стандартно настаняване …. и в крайна сметка успяхме.

За наша изненада, семейството се настани във възможно най-скъпия 5-звезден спа хотел в града. Учиха испански, играха тенис, организираха си велоекскурзи и какво ли още не и много се забавляваха в училището. Тръгнаха си супер доволни. А ние и досега не сме казали на испанците какво точно настаняване искаха в началото това семейство.

Разгледайте възможностите за езикови курсове или ваканции в чужбина от тук:

Поискайте индивидуална оферта за езиков курс или езикова ваканция в чужбина.

 

Направете онлайн тест за ниво по английски, немски, испански или френски език.

 

 

Обадете ни се или ни пишете на:

телефони: 02 983 42 28, 0888 59 16 05,  e-mail: info@accentschool.net

Езикова ваканция с необичайно настаняване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *