Planetino 1На 12 октомври в Езикова школа АКЦЕНТ стартира курс по немски език за деца. Групата е за деца от 2 – 4 клас, начинаещи, и се провежда във време, удобно както за децата, така и за родителите – събота и неделя от 10.30 до 12.00 часа, в офиса ни на бул. Витоша 28.
Учебникът, който избрахме за това обучение, е Planetino 1 на издателство Hueber, идеален за тази възрастова група и изключително добре балансиран от гледна точка на предвидената за заучаване лексика, въвежданата граматика и игровия елемент, подпомагащ учебния процес. Резултатността на учебника се изразява не само в приятния начин на поднасяне, лекото и бързо усвояване на материала, но и в изграждането на трайни навици за говорене, писане, четене и разбиране на немски език. Обучението е целогодишно, като курсът се състои от 110 учебни часа, разпределени равномерно в месеците от октомври до май. Включване в курса за деца, които не са изучавали немски до момента е възможно до края на месец октомври, а за деца изучавали този език, и след това, на база тест за ниво.

Заповядайте в центъра на София, на бул. Витоша 28 за записвания и пробен урок – тел. 029834228; 0888 591605, e-mail: noaccent@abv.bg, www.accentschool.net.

При нас немският се учи лесно, приятно и най-вече ефективно.

Стартира курс по немски език за деца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *