planetinoВ днешно време се наблюдава тенденцията всяко дете да бъде „закърмено” с английски език. Да, факт е, че английският език се налага като интернационален, но нека не пренебрегваме и другите чужди езици. Това важи особено за езиците с “голяма тежест” в Европейски съюз и специално за немския. Както поради широките възможности за качествено и почти безплатно образование, така и поради последващите неограничени възможности за реализация в страната с най-развита икономика в ЕС.

Немският език е сроден на английския и подходящ за вашето дете още в началното училище.

Немският език е уместен избор за вашето дете, още повече, когато става дума за учебна система „Planetino”. Извънземният герой Планетино въвлича децата в своите приключения и по този начин ги „запознава” с немския език. Темите, които са разработени в учебника, са лесно достъпни за деца от 2 до 4 клас. Въвеждат основна лексика, свързана с намиране на нови приятели, семейство, училище.

Учебникът по немски език „Planetino” представя на децата основни граматически правила по интересен и увлекателен начин, защото целта на „Planetino” е да привлече повече приятели, които да заобичат немския език още от азбуката.

С помощта на много цветни илюстрации, игри и забавни текстчета вашето дете получава стабилна основа, която ще му послужи за трамплин в морето „Немски език”.

Ако искате детето ви да се забавлява, докато изучава иначе сложния немски език, „Planetino” е правилният избор!

Planetino

„Planetino” – учебна система по немски език за деца

One thought on “„Planetino” – учебна система по немски език за деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *