Трябва ви спешно английски език, тъй като ви предстои пътуване в чужбина? В процес на смяна на работата си сте и разполагате с един месец, за да “стегнете” английския си, с което да увеличите шансовете си за по-добре платена позиция? В отпуск по майчинство сте и желаете да уплътните пълноценно времето си? Работите или учите следобяд, и искате да запълните с нещо полезно сутрините си? Имате собствен бизнес и се налага да контактувате с чуждестранни партньори?

За всички вас са интензивните едномесечни курсове по английски език.

Едномесечни интензивни курсове по английски
Едномесечни интензивни курсове по английски

За 4 седмици се покрива едно ниво по Европейската езикова рамка по комуникативната учебна система New English File на издателство Oxford с хорариум 100 учебни часа.  Работи се в малки групи от 4-9 курсисти, за да се обърне достатъчно внимание на всеки. Курсовете се водят в екип от двама преподаватели филолози. Учебните ни бази са 2, разположени в идеалния център на София в близост до метростанция Сердика. Залите са светли, просторни, климатизирани. При успешно завършено ниво (с над 70% присъствия в часовете и с резултат над 70% от финалния тест), ви се издава сертификат на български и на английски език,  който “документира” усвоените знания и умения.

Какво представлява интезивният курс по английски?

Интензивните курсове в езикова школа Акцент се провеждат четири пъти седмично: в понеделник, вторник, четвъртък и петък от 9.00-13.30 ч., в блокове от 6 учебни часа. Спрели сме се на този изпитан във времето формат – сутрешни курсове във всички делнични дни без сряда, с цел работа на свеж ум сутрин, като същевременно се дава възможност за почивка и усвояване на материала в сряда и уикенда – дни без учебни занимания. Този вид курсове изискват сериозна работа и подготовка и вкъщи, както и редовни посещения на часовете за постигане на оптимален ефект от езиковото обучение. При този кратък формат ключов фактор към успеха са вашата организираност и отдаденост на каузата “English”. Вярно, курсът не е лек, всеки ден вземате нова граматика и лексика, които упражнявате в групата, но пък положените усилия си струват.

Работата с двама мотивирани преподаватели, които разнообразяват часовете ви с игри, допълнителни материали, свежи дискусии, кафе-паузите и непринудените разговори с други курсисти ще направят така, че шестте учебни часа да минат неусетно.

За кого е подходящ интензивният курс?

English face

Подходящ е за всеки, който разполага със свободно време или плаващо такова: работещи, бременни жени, студенти, безработни и всички останали, които целят да направят CV-то си по атрактивно, както и за хора, чиято работа е обвързана с постоянна комуникация на английски език.

През летните месеци интензивните курсове се радват на голяма популярност и от други две групи курсисти:

–  ученици (над 15 години), които за 1 месец попълват пропуските си от училище или пък напредват с едно или две нива пред съучениците си

–  българи, живеещи в чужбина, които съчетават идването си в родината за ваканция и море, с усъвършенстване на знанията си по английски, и то на значително по-изгодна цена отколкото в страните, в които живеят

За кого не е подходящ курсът?

Ако ви е трудно да ставате рано сутрин, тогава се нуждаете от друга програма за изучаване на английски език – вечерни или съботно-неделни курсове биха ви паснали по-добре. Интензивният курс не се препоръчва и на хора, които не са готови на компромис с личното си време, тъй като е необходима голяма доза работа вкъщи. Ако очаквате нещата да се случат от самосебе си и преподавателите да “налеят” знанията с фуния по време на 1-месечния курс, определено ще се разочаровате.

Ако вече сте претеглили плюсовете и минусите на този тип обучение по английски език и сте решили, че това е вашият курс, какво следва оттук нататък?

Такива курсове обикновено стартират на всеки месец и половина. Не чакайте последния момент за регистрация за курс, тъй като местата са ограничени. Следете датите в сайта, или се абонирайте за бюлетина ни, за да бъдете информирани навреме. Освен това при записване поне 7 дни преди началната дата ползвате 5% отстъпка за ранно записване.

След като се регистрирате за курс, е нужно да попълните входящ тест за определяне на ниво – онлайн в сайта ни, по email или на място в школата.

Английски за 1 месец? Мисия възможна!

One thought on “Английски за 1 месец? Мисия възможна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *