Eзикова школа АКЦЕНТ разработи нови онлайн тестове за определяне на текущото ниво по английски език. Тестовете са интерактивни, бързи и точни. Състоят се от модули за всяко отделно ниво – А1, А2, В1 и В2, и оценяват познанията в диапазона до ниво С1. Тестовете по английски език са безплатни и са достъпни в сайта на Езикова школа АКЦЕНТ на следния адрес: http://accentschool.net/newtest/?test=english

test

Тестовете по английски език са базирани на водеща система за обучение по английски на издателство Oxford University Press и на изискванията на Обща Европейска Езикова Рамка. Използвахме усъвършенствана платформа за изграждане на тестовете, която позволява адаптивност и променя както задаваните от теста въпроси по всяка една граматична или лексикална категория, така и поредността на правилния отговор, което значително намаля тежестта на случайния фактор и позволява постигането на по-точни резултати. Също така, два или три поредно направени теста биха генерирали различни въпроси за отделните категории и по този начин елиминират значението на заучаването.

В допълнение, тестовете позволяват на преподавател да преглежда резултатите и да анализира типа грешки, направени при попълването им, като по този начин може допълнително да се прецизира определянето на езиковото ниво на кандидата.

Тестовете са изградени на секционен принцип и допускането до по-висока секция става възможно едва след успешно попълване на предходната – т.е. за да попълните секцията за ниво А2, трябва преди това да сте попълнили тази за А1 с резултат по-висок от 66%.

Новите ни тестове са изпробвани от курсисти на школата и ще допринесат за по-доброто определяне на вашето езиково ниво и съответно повишаване качеството на езиковото обучение.

Също така онлайн тестовете са подходящи и за хората, заминаващи на езикови ваканции с английски език в Лондон, Оксфорд, Малта, Ню Йорк.

Направете си безплатен тест за ниво от сайта на езикова школа АКЦЕНТ, а ние ще ви предложим най-подходящия за вас курс!

Нов тест по английски език

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *