Тези въпроси си задават хора от различни възрасти и това е така, защото в днешно време чуждият език и неговото владеене е изключително голямо предимство във всички сфери на живота. Само един чужд език ли да науча или колкото повече езици знам, толкова по-добре? Ясно е, че е добре да се учи чужд език, но много важно е да знаем  КЪДЕ, КАК и КОГА?

КЪДЕ – подходящата езикова школа

КАК – как да се обучавам и кое е най-подходящо за мен

КОГА – в удобно за мен време

По какви критерии трябва да изберем правилното място – езиковата школа, където да учим чужд език?

Желаещите да изучават чужди езици имат свобода на избор  – в интернет /търсачки, спонсорирани линкове/, обяви, плакати, листовки и не на последно място телевизионна и радио раклама, за да се запознаят с различните езикови школи, които са на пазара.

Всичко започва от рекламата и препоръката. Но все пак дали да им се доверим, или сами да потърсим информация? Тук голяма роля изиграва интернет пространството. Една добре направена, добре поддържана и актуализирана уеб страница на езиковата школа е най-добрата реклама за повечето обучаващи се.

Препоръката – какво по-добро от това, човек сам да е добил представа и да се е уверил в качеството на определено място, където е учил чужд език. Изводът от това е, че бихме могли да направим съответната препоръка ако сме останали доволни.

Ако сте доволни, кажете на приятелите си.

Ако не сте – споделете го с нас.

Ето го и вашия компас в търсенето на подходяща езикова школа:

– идете там, където сте се насочили в следствие от тази реклама или препоръка и разпитайте за всички подробности;

запитването по e-mail –  това е удобна и съвременна форма, която ве спестява време. Чрез нея може да получите отговори на всички ваши въпроси, които ви интересуват относно езиковото обучение.

По имейл може да получите и оферта за фирмено обучение, ако вашата фирма се интересува от езикови курсове на работното място. И бъдете сигурни, че ще ви отговорим още същия ден!

– обаждането по телефона – този класически начин ви дава възможнсот да получите изчерпателна информация относно детайлите, свързани с провеждането на езиковото обучение: цени, отстъпки и начин на плащане, както и хорариум, учебна система, финален тест и сертификат за завършен езиков курс.

И така стигаме до втория въпрос  – Как да се обучавам?

Преди да си изберете вариант за курс, трябва да проверите нивото си на владеене на съответния език. Разбира се,  ако сте начинаещ това не е необходимо. Проверка на вашето ниво може да направите в нашата интернет страница с попълването на входящ онлайн тест, според който ще се ориентирате за вашите познания по чуждия език, за да не губите време и средства и да напредвате бързо. Ако за вас личния контакт е по-важен, заповядайте в школата ни  да направите подробен тест на хартия, за да можем ние да  проверим познанията ви и да ви дадем съответните препоръки –  за избор на групово или индивидуално обучение, или пък езиков курс в чужбина.

КОГА е най-подходящото време за вас да се обучавате?

Предлаганите курсове са вечерни (2 или 3 пъти седмично от 18.30 до 21.00 ч.),  съботно -неделни (от 10.00 до 14.00 или от 14.30 до 18.30 ч.) или дневни (4 дни в седмицата от 9.00 до 13.30 или от 14.00 до 18.00 ч. )

Ако нито един от посочените варианти не съвпада с вашето свободно време, ние отново ще ви предложим решение – индивидуално обучение с гъвкав график в удобно за вас време.

И накрая АКЦЕНТирайте на това – подарете си бъдеще!

Автор: Тина Дамянова

Искам ли да уча чужд език и как да избера подходящия езиков курс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *