Използвайте лятото, за да подобрите английския си, да посетите английската столица и да срещнете много нови приятели от цял свят.

Специални цени за 3-седмичен интензивен курс по английски в Лондон през юли и август

3 седмици интензивен курс по английски в групи до 8 курсисти – 90 уч.часа – 810 GBP

Научете английски бързо с интензивния курс в малка група. Всеки урок е разделен на две части, което ви дава възможността да учите с двама различни преподаватели. Малкият брой курсисти е гаранция за индивидуален подход към всеки. Много практически упражнения за говорене, много възможности да задавате въпросите си – в този курс наистина се работи много, но пък и резултатът си струва.


Настаняване за 3 седмици в самостоятелна стая със закуска в английско семейство в зона 2 на Лондон – 515 GBP

 

 

Езикова школа АКЦЕНТ е представител на училище Rose of York, Лондон, създадено през 1989 г.  Разположено е на 5 минути от Oxford Circus /централната част на Лондон/, в къща от 19 век, Rose of York има 12 класни стаи, зала за прожекции, кафе и библиотека, компютърна зала с безплатен достъп до интернет.

При записване в курс по английски в Лондон получавате ваучер за езиков курс по английски в Езикова школа АКЦЕНТ на стойност 50 лв. /ваучерът е поименен и може да се използва най-късно до 10.12.2011/.

За повече информация и въпроси, моля, обърнете се към:

Деница Даскалова

d.daskalova@accentschool.net

 Интензивно лято в Лондон
Tagged on:     

3 thoughts on “Интензивно лято в Лондон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *