И тази година Езикова школа АКЦЕНТ предлага за вашите деца летни разговорни курсове по английски и немски.

happy_kids

За по-малките курсовете ще стартират от 3 юни, непосредствено след края на учебната година.  И тази година запазваме удобния формат от три дни седмично по 2 учебни часа – достатъчно интензивно, за да са доволни родителите, и не достатъчно интензивно, за да не се плашат децата. Курсът е с продължителност 3 седмици.

Целта на тези курсове е да активизират и да обогатят изучената до момента лексика под формата на различни теми – запознаване; семейство и приятели; на море; на планина; любими спортове; филми и музика; как се чувстваш;  дрехи; животни и др. Часовете протичат по забавен начин, започвайки с лексикални упражнения, диалози, говорене, много игри и интерактивни дейности, и завършват винаги с любима песен на английски.

Three children with sports equipment embracing, looking at camera and smiling
Three children with sports equipment embracing, looking at camera and smiling

За по-големите ученици курсът стартира на 17 юни, отново след края на учебния срок. Дните са понеделник, сряда и петък по 2 уч. часа, общо 3 седмици.

При по-големите, наред с разширяване и преговаряне на лексиката, в хода на разговорните часове, по неусетен за децата начин, се преговаря и граматиката: описание на най-добрия ви приятел; защо е важно семейството; колите на 22 век; McDonald # био храните; последната ви почивка на море/планина; планове за вашето бъдеще; как да се държите на купон с приятели и др.

Курсовете са подходящи за ученици, вече изучавали английски/немски език.

На 9 май събота от 15.00 ч. ви очакваме в офиса на бул. Витоша 28 за БЕЗПЛАТЕН ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЧАС ПО АНГЛИЙСКИ. 

Можете да заявите участие на тел. 02 983 4228 и 0888 59 1605 или на info@accentschool.net. Местата са ограничени.

График на летните курсове по английски и немски за ученици можете да видите тук: График на летните курсове по английски и немски

 

Летни разговорни курсове по английски и немски за ученици

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *