Искате вашето дете да има отлични оценки в училище? Искате то дa се представи успешно на Националното външно оценяване и да има възможността да продължи обучението си в най-елитните прогимназии в София? Ако отговорът е ДА, то решението са курсовете по математика в школа АКЦЕНТ.

В съвременния свят ранното усвояване на основните математически концепции стои наравно с развиването на логиката и аналитичното мислене. Математиката е не само важна част от ежедневието ни, но и сигурен път към получаване на най-доброто образование, независимо в коя сфера, како и успешната бъдеща реализация.

Защо детето ви да учи математика при нас?

Курсовете ни са подходящи както за ученици, които изпитват затруднения с учебния материал, така и за тези, които вече са започнали своята подготовка, но имат нужда от повече тренировки и усвояване на изпитния формат.

Интензивни курсове с фокус върху резултатите

Основният ни фокус по време на занятията е да задълбочим разбирането на математиката във всички направления.

Разбира се, най-важни са резултатите – с наша помощ вашето детето ще бъде една крачка по-близо до успешното представяне за Националното външно оценяване след IV клас и прием в най-елитните прогимназии в страната.

Курсове в малки групи

Размерът на групите ученици е особено важен за успешното обучение, добрата дисциплина, фокусирането на вниманието и крайния резултат от работата в часовете по математика. Ние знаем, че при изучаването на математика е важно всяко дете да получи необходимото му внимание и подкрепа, да бъде окуражено, както и да има възможност за упражняване на учебния материал в подходящата атмосфера. Затова нашите курсове се провеждат в малки групи – от 6 до 10 деца.

За нас е от изключителна важност преподавателите да имат време за индивидуален подход към всеки, а детето ви да може да зададе свободно всеки въпрос, който го вълнува и със сигурност да му бъде отделено необходимото време и внимание.

Мотивиран екип от преподаватели

Преподавателите ни по математика са внимателно подбрани според квалификацията и желанието им за работа с деца. За нас е от изключително значение те да имат както отлични познания в областта на математиката, така и мотивация и умения за работа с деца. В часовете ни използваме интерактивни методи за преподаване, за да бъде математиката както полезна, така и интересна за учениците ни.

За да следим индивидуалния прогрес на всеки курсист непосредствено след края на всеки модул ще се провежда и родителска среща, на която всеки ще може да получи обратна връзка за резултатите, които е постигнал ученикът, както и на какво предстои да се наблегне през следващия модул.

Съобразени с последните изисквания учебни материали и програма

Използваните материали са избрани от екип преподаватели и са напълно съобразени с новия изпитен формат на Националното външно оценяване.

В рамките на учебната година програмата ни е разделена на три модула, като всеки модул завършва с безплатен организиран пробен тест, по време на който учениците ще тренират не само изпитния формат, но и задържане на концентрацията си за по-дълго време.

По време на занятията ни през първия модул ще наблегнем на интензивния преговор на учебния материал, както и ще надградим затвърдените знания с по-обширни познания.

По време на занятията ни през втори и трети модул основната ни цел е да се запознаем с изпитния формат и да тренираме решаването на познатите типове задачи за предвиденото време. От изключителна важност за успешното представяне на НВО е учениците да са добре подготвени за конкретния формат на изпита, както и да са способни да се концентрират в реална обстановка за цялото време на провеждане на изпита.

Къде и кога се провеждат курсовете ни

Нашите курсове се провеждат в удобно за учениците време, съобразено с организацията на времето на децата в училище.

Учебните ни бази се намират в центъра на София, на удобни и леснодостъпни с градски транспорт места, в близост до станция на метрото, до които идването с кола също е удобно. Осигурили сме комфортна среда, подпомагаща в значителна степен учебния процес, залите ни са уютни, климатизирани, практични и оборудвани с цялата необходима техника.

В общите помещения има кафе-машини и автомати за безплатна минерална вода. В нашите курсове децата се чувстват прекрасно и постигат отлични резултати.

Школа АКЦЕНТ се намира в центъра на София, на ул. Георги Бенковски 21, ет. 1 и на бул. Витоша 28, ет. 1

 

 

Курсове по математика за успешна подготовка за НВО в школа АКЦЕНТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *