Есента е прекрасен сезон за посещение на Малта и за изучаване на английски език – потокът от туристи не е толкова голям, цените са доста по-приемливи, времето още става за плаж.

Есенни курсове по английски в Малта

Езикова школа Акцент ви представя специалната оферта на училище Gateway School of English за 2-седмична езикова ваканция за двама – само за 444 eвро на човек (вместо 590 евро).

(офертата важи при двама души настанени заедно)

 

Езикова ваканция за двама в Малта

Пакетът включва:  2-седмичен курс по общ английски език (20 уч.ч. седмично в група до 10 курсисти), учебници, двупосочен трансфер от и до летището, настаняване в двойна климатизирана стая в общежитието на училището, със закуска и вечеря, безплатен Wi-Fi в общежитието на училището, сертификат в края на курса, барбекю на двора; ваучер за езиков курс в езикова школа Акцент на стойност 70 лв., тениска на Езикова школа Акцент.

При интензивен курс от 30 уч.ч. седмично пакетната цена е 597 евро на човек

Gateway   School   of   English  е разположено в спокойния и сигурен квартал Сейнт Джулианс. Училището работи целогодишно и предлага широка гама от курсове по общ английски, интензивен английски, бизнес английски, подготовка за международни изпити. Групи до 8 курсисти през есенно-зимния сезон, до 15 курсисти през лятото.

Сградата на училище GSE
Сградата на училище GSE

GSE е с перфектно разположение, в престижен и живописен район, в спокойна и отпускаща атмосфера, с лесен достъп до обществен транспорт.

Висококвалифициран преподавателски екип

  • Индивидуален подход
  • Малки групи и време за всеки
  • Освен обучението по английски училището предлага богата културно-социална програма по време на престоя ви в Малта
  • Модерно оборудване в училището и общежитието
  • Безплатен скоростен 24-часов безжичен интернет в училището и общежитието
  • Светли и просторни помещения
  • 24-часово съдействие от персонала на училището
  • Общежитие, разположено само на 30 метра от сградата на училището – предлага настаняване в двойни, тройни и четворни климатизирани стаи, с осигурена закуска и вечеря

къде ще учите английски

Оттук можете да изтеглите брошура на училището:

3-седмичен пакет  – 615 евро на човек

4-седмичен пакет  – 745 евро на човек

За повече информация и записване, ви очакване на нашите телефони 02/ 983 4228, 0888 59 16 05 и 0876 187 412, както и на e-mail: info@accentschool.net

Есен в Малта – двама на цената на един и половина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *