Happy kids –Happy House

hh1

Безплатен демо час за деца на 5 ноември в езикова школа АКЦЕНТ

Събота 10.00 – 11.15 ч.

Бул. Витоша 28

Езикова школа АКЦЕНТ

Групите са малки – 4-7 деца, работим по системата Happy House 1 на издателство Оксфорд. Преподавателките са квалифицирани, усмихнати и обичат да работят с деца.  По време на часовете използваме много допълнително материали, интерактивна бяла дъска, играем учебни игри, творим и пеем на английски език. Англоговорящ преподавател работи с децата един път месечно, което допълнително мотивира децата.

Курсът е целогодишен от октомври до май, 65 учебни часа /по 35 минути всеки/, всяка събота от 10.00-11.15 ч.

Цена – 5 вноски по 57 лв. + учебен комплект 50 лв.

Системата въвежда плавно децата в английския език /чрез слушане и говорене/ със забавни истории, комбинирайки реални ситуации и приказни истории. Децата се запознават с героите Поли, Джак и тяхната сестричка, забавлявайки се същевременно с приключенията на семейство мишки, което живее под дъските на пода в къщата.

hh

https://elt.oup.com/student/happyhouse/?cc=bg&selLanguage=bg

Курсът въвлича децата в забавен и силно мотивиращ процес на учене на езика, използвайки закачливи песнички, познавателни игри и дейности с оцветяване и рисуване. Също така се използват и стикери за заучаване на новите думи по приятен и забавен начин.

Ако искате децата ви да идват с желание, да бъдат увлечени след часа и да се асоциират с героите от учебника, това е мястото за тях.

Записване за демо часа можете да направите на email: info@accentschool.net или на нашите телефони 02 983 4228 и 0888 59 16 05

 

Демо часове по английски за деца 6-7 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *