И тази година езикова школа АКЦЕНТ организира целогодишни курсове по английски и немски за ученици от 7 до 12 години. Началото на курсовете е 10 октомври 2015, като в периода 30 септември- 8 октомври ще проведем безплатни демонстрационни часове.

За английски език тази година екипът на школата се спря на системите Happy House на издателство Oxford за първокласниците, и Super Minds на Cambridge за децата от 2-4 клас.

happy-houseEN books

Интересът към изучаване на немски език в ранна детска възраст не спира да расте. Много изследвания показват, че децата, за които немският е бил първи чужд език, изучават с по-голяма лекота и успех следващите езици.  За по-малките ученици, на които предстои да направят първи стъпки в немския, сме подбрали доказаната система Planetino, а за по-големите и изучавали – новия учебник Beste Freunde – на издателство Hueber.

planetino

beste-freunde

Подробен график на курсовете, информация за цени и отстъпки можете да видите в сайт на езикова школа АКЦЕНТ. За записване в безплатните демонстрационни часове ви очакваме на нашите телефони: 02 983 4228 и 0888 59 1605

За онези от вас, които искат индивидуални занимания с преподавател, предлагаме нови месечни пакети, на по-изгодни цени:

1-1

10 учебни часа месечно индивидуално обучение за ученици на цена 120 лв.

При две деца, които учат заедно, цената на месец е по 85 лв. на дете

За да се запознаете с нашите млади, усмихнати и мотивирани преподаватели, ще ви очакваме на безплатните демонстрационни часове.

 

 

Английски и немски за ученици – целогодишни курсове от 10 октомври

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *