Езикова школа АКЦЕНТ Rotating Header Image

Нов голям играч на пазара на сертификатите изпити с международна валидност OXFORD TEST OF ENGLISH

английски, сертификат, изпит, OXFORD TEST OF ENGLISHПознатата структура на възможностите за полагане на сертификатен изпит по английски език с международна валидност предстои да бъде коренно променена в най-скоро време. Всички големи фирми, предлагащи такава услуга и всички известни международно признати изпити като FCE, TOEFL, IELTS, TEFL, PEARSON, както и редица други сертификатни изпити с по-слаба известност ще срещнат силен конкурент веднага след Нова Година. Опасността за всички тези доставчици на специфичната услуга идва от OXFORD UNIVERSITY PRESS и подготвяния OXFORD TEST OF ENFLISH. Изпитът ще бъде провеждан изцяло online и ще бъде наличен първоначално за нива А2 – В2. Международната валидност на изпита ще е безсрочна, за разлика от много други такива изпити, а за гарантирането и ще допринесе изключително много OXFORD UNIVERSITY PRESS.

Езикова школа АКЦЕНТ е официален център за подготовка за новия тест и подготвя всички желаещи в курсовете си по английски език. Повече за Oxford Test of English можете да прочетете на сайта.

Ако сте се питали какъв точно изпит да положите, за да сертифицирате вашите знания по английски език, сега е моментът коренно да преразгледате алтернативите. Ето 5 важни причини:

  1. Цената на изпита, която в периода на навлизане на пазара е значително по-ниска от тази на конкурентите.
  2. Възможността за явяване на отделни компоненти от изпита.
  3. Безсрочната валидност на издавания документ.
  4. Унифицирането на резултатите с изискванията на Обща Европейска Езикова Рамка и учебните системи на Oxford University Press.
  5. Опцията за предоставяне на директен достъп до резултатите ви на заинтересованите компании, университети и институции.

Изключително подходящо е избран и единственият за България изпитен център – Софийски Университет Климент Охридски. Ето и връзка към уеб страницата на изпита в сайта на университета, както и към сайтът на изпита в Англия.

А в случай че не ви е необходим сертификатен изпит с международна валидност, или нямате време да чакате до началото на следващата година можете да се явите на сертификатните изпити на Езикова школа АКЦЕНТ, повече информация за които можете да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *