Езикова школа АКЦЕНТ Rotating Header Image

MindHub – програмиране за деца

Преди почти година създадохме първия иновативен клуб по програмиране за най-малките – MindHub.
logoMindHub e първото и единствено място, което помага на деца на възраст между 5 и 11 години да развиват логическото си и аналитично мислене, изучавайки фундаменти на програмирането.

Досегашният ни опит от работата с над 300 деца, ни даде възможност да разработим авторска иновативна учебна програма, която позволява на децата да започнат обучението си при нас на 6 години и да завършат с изучаване на програмен език при навършване на 10-тата си година.

Методите и инструментите, с които работим, са изключително иновативни и разработени специално за обучение на деца по основи на програмирането. Те ни помагат да задържаме вниманието на децата и да провокираме тяхната креативност и желание за постигане на цели.

Като клуб, развиващ мисленето на децата и техните умения за решаване на проблеми, чрез изучаване на фундаменти в програмирането, осъзнаваме важността и значението на тези знания и умения.

С много страст и иновации, създаваме среда, в която децата могат да се отличават!

Повече за нас може да намерите на нашия сайт: http://mindhub.bg или на facebook страницата ни: https://www.facebook.com/www.mindhub.bg/.

Заедно с нашите партньори от Езикова школа “Акцент” организираме обучения по основи на програмирането за деца на възраст между 5 и 9 години, стартиращи на 26-ти ноември.

Заниманията ще се провеждат в залата на “Акцент” на бул. Витоша 28. Всяко занятие е с продължителност от 2 астрономически часа, в предварително избрана група. Дните и часовете за посещение са всяка: Събота от 14:30 – 18:30 ч. и Неделя от 14:30 – 18:30 ч.

За всички желаещи да се запознаят с нашите занимания, организираме работилница за деца и родители на 12.11 от 18:00 до 19:00 ч. на бул. Витоша 28.

Записване за демонстрацията на 12.11 може да направите на: https://event.gg/4775/.

Местата са ограничени. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *